KATRINE WINNEM JØRGENSEN ER KLAR FOR LSK KVINNER

 

25-åringen kommer fra Brøndby og har signert en 2-årsavtale med klubben. Katrine har sluttet seg til laget allerede og er med i troppen til lørdagens treningskamp mot Häcken.

Vår nye nummer 16 er en defensiv spiller som kan bekle flere roller:

-Min posisjon på banen er midtstopper og midtbane. Jeg er en duellsterk spiller som er pasningssikker, og som er ganske skarp på dødballer, sier Katrine.

I tillegg til Brøndby, har Katrine en fortid i Hardhaus, Medkila og Røa. Vår nye nummer 16 har spilt haugevis med landskamper på aldersbestemte landslag, blant annet 19 stykker for Norge U23. Her har Katrine spilt sammen med flere nåværende Birds:

-Jeg kjenner jo noen av spillerne etter å ha spilt sammen med de på U23 tidligere. Blant annet Emilie, Andrea og Rebecka, sier Katrine.

Katrine kommer inn i laget med verdifull erfaring, blant annet fra spill i Champions League med Brøndby:

-Jeg har vært så heldig å fått med meg flere Champions League-kamper. Blant annet mot Lyon, som var en veldig kul opplevelse og et veldig høyt nivå å kjenne på, sier Katrine.

Hovedtrener Knut Slatleim er veldig glad for å lande signaturen til Katrine: 

-Det er veldig viktig å få på plass en så rutinert og god spiller som Katrine. Katrine har en meget god pasningsfot, er en sterk duellspiller og leser spillet bra. Hun vil kunne hjelpe oss i å forsvare egen boks og er rolig i det oppbyggende spillet, i tillegg har hun god fot i vendingsspillet offensivt og er tøff i begge bokser på faste situasjoner, sier Knut.

Hjertelig velkommen til LSK Kvinner, Katrine!

VI – OSS – SAMMEN!