KARLY RØSTBAKKEN FORLATER LSK KVINNER

 

Australieren som opprinnelig har kontrakt ut 2022 har spilt sin siste kamp i LSK Kvinner etter gjensidig enighet fra begge parter. Kontrakten er terminert fra 1. oktober.

-Min tid i LSK Kvinner har dessverre vært annerledes enn det jeg håpet på. Jeg hadde ambisjoner og mål som jeg ønsket å oppnå, men dessverre ble det ikke slik. Å være skadet i to sesonger var definitivt ikke noe så for meg eller ønsket, og det har vært tøft, men slik er fotballen noen ganger. Jeg har lært masse om meg selv, noe som har gjort at jeg vokst som person. Jeg har fått meg venner som jeg nå ser på som familie, og jeg har også fått sterkere kontakt med den norske delen av min familie mens jeg har vært her, sier Karly.

Karly kom til klubben i mars 2020 og har spilt totalt 26 offisielle kamper i gult og svart under hennes tid i klubben. Nå går altså ferden videre.

-Nå er jeg klar for en restart og for å få foten min bra igjen for å kunne komme tilbake til den fotballspilleren jeg vet jeg er. Tusen takk til alle i LSK Kvinner. Lagkamerater, trenere og supporter – jeg ønsker alle sammen det beste for fremtiden, sier Karly.

Vi ønsker Karly masse lykke til videre i sin fotballkarriere og livet generelt, og vi takker for hennes bidrag hos LSK Kvinner, både på og utenfor banen.