Kaja Bjelde Hjelmhaug (17) har signert for LSK Kvinner

Det er en stor glede å ønske velkommen til vår nye midtbanespiller.

17-åringen kommer fra Arna-Bjørnar og følger i fotsporene til storesøster Marte Hjelmhaug.

-Det er veldig stas å signere for LSK Kvinner. Dette er en klubb med veldig mye historie, og som har gode ambisjoner. Her får jeg mulighet til å utvikle meg veldig bra, og få gode referanser i treningshverdagen, sier Kaja.

Kaja har trent med klubben i den siste perioden, før laget tok juleferie. Midtbanespilleren har vist seg frem, samtidig som hun har fått testet nivået.

-Det har vært en stor overgang å komme hit å trene med klubben den siste tiden, både fysisk og mentalt. Jeg føler at jeg har fått kjenne på et høyt nivå på alle økter, med bra trøkk og med meget gode medspillere, sier Kaja.

Sogndølen har spilt 15 kamper i Toppserien for Arna-Bjørner, i tillegg til 21 kamper for J15-, J16 og J17-landslaget. Nå er midtbanespilleren klar for å ta nye steg hos oss.

-I 2024 har jeg ambisjoner om å utvikle meg selv som fotballspiller så mye som mulig, og forhåpentligvis få spilletid på a-laget, sier Kaja.

Sportssjef Jan Henrik Øydne er glad for å lande signaturen til 17-åringen.

-Vi er glade for at Kaja blir en del av LSK Kvinner. Kaja er en spennende midtbanespiller som kommer fra Arna Bjørnar. I årets sesong har hun vært litt plaget med skader, men nå er hun tilbake for fullt. Vi har stor tro på potensialt som bor i Kaja, sier Jan Henrik.

-Vi signere Kaja på en lengre kontrakt, og vi ser frem mot å se hun ta nye steg gradvis hos oss i tiden fremover. 

Velkommen til oss, Kaja!

VI - OSS - SAMMEN