JUSTINE VANHAEVERMAET ER KLAR FOR READING

 

Foto: Marius Simensen/Bildbyrån.

Den belgiske midtbanespilleren som kom til LSK Kvinner fra Røa før 2020-sesongen spilte sin siste kamp i gult og svart i helgens 2-0-seier hjemme mot Klepp.

-Jeg har hatt det veldig fint i det 1,5 året jeg har vært i klubben. Spillertroppen er veldig fin, og kamper og treninger har vært kjempemorsomt å være en del av, så jeg kommer til å savne klubben enormt. Jeg ønsker å rette en stor takk til klubben som ga meg muligheten til å spille her, jeg føler at jeg har utviklet meg mye som spiller i LSK Kvinner. Tusen takk til Knut og Hege som har coachet meg. Jeg er veldig takknemlig og kommer aldri til å glemme mitt opphold i LSK Kvinner, sier Justine Vanhaevermaet.

Hovedtrener Knut Slatleim snakker om overgangen:

-Vi fikk et greit økonomisk tilbud på Justine, og hun hadde kun seks måneder igjen av kontrakten sin. Vi må tenke et steg frem i spillerlogistikken, og med de rammene vi får inn håper vi å kunne sikre oss litt mer langsiktighet i den rollen, enn de neste tre månedene. Justine har gjort en god jobb her, men fotballen er slik at noen går videre. Justine hadde et ønske om å få sjansen i et annet land, så når den økonomiske rammen ble okei gikk vi med på det, sier Knut Slatleim.

Justine tok i dag farvel med alle i klubben, før hun setter kursen mot England senere i dag. Hennes nye arbeidsgiver Reading spiller i den engelske toppdivisjonen Women’s Super League, hvor de i fjor endte på en 7. plass.

Det ble totalt 26 ligakamper og 2 mål for Justine i LSK Kvinner, i tillegg til både kamper og mål i Champions League og NM. Det er ingen tvil om at belgeren har vært en viktig spiller for klubben, både på og utenfor banen under hennes tid i LSK Kvinner.

Tusen takk for din innsats i gult og svart, Justine, det har vært en glede for alle i klubben. Vi ønsker Justine masse lykke til!