Josefine Løken (18) og Emma Reshane (18) flyttes opp til A-stallen

F. V. : Josefine Løken, rekruttrener Ole-Petter Pedersen Bremstein og Emma Reshane.

18-åringene flyttes opp fra rekruttlaget og blir fast inventar på vårt A-lag. De fikk begge sine offisielle A-lagsdebuter i fjorårets sesong. Josefine debuterte mot sin tidligere klubb Fredrikstad FK i NM, mens Emma fikk sin debut i serieåpningen mot Avaldsnes i Toppserien. 

Josefine, som opprinnelig er fra Fredrikstad, er fornøyd med sitt første år i klubben. Nå ser hun frem mot å ta nye steg i 2024.

- Jeg synes det er veldig spennende å bli en del av A-laget. Jeg har tatt mange steg i det året jeg har vært i klubben. Både trenere og spillere har et høyt nivå, og jeg ser frem til å utvikle meg enda mer i året som kommer, sier Josefine.

Emma er lokal og gikk gradene i Nittedal IL, før hun kom til LSK Kvinner på tampen av 2021. Etter to år på rekruttlaget er hun nå klar til å ta steget inn i A-stallen.

- Det er utrolig gøy å bli en del av A-stallen fast, dette er noe jeg har drømt om. Da jeg først kom til LSK Kvinner, hadde jeg aldri tenkt at jeg skulle være der jeg er nå på grunn av mye skader. Jeg hospiterte noen ganger i uka med A-laget forrige sesong, og det har vært veldig givende. Jeg har virkelig fått muligheten til å utvikle meg videre som spiller. Fremover handler det om å få trent godt og prøve å videreutvikle både svakheter og styrker for å være godt rusta til en ny sesong, sier Emma.

Rekruttrener Ole-Petter Pedersen Bremstein har fulgt utviklingen til Emma og Josefine det siste året, og han har stor tro på at 18-åringene vil ta ytterliggere steg i tiden fremover.

- Fra jeg kom inn som trener for rekruttlaget, har det vært veldig gøy å se stegene Josefine og Emma har tatt som fotballspillere. De toppet en god sesong i fjor med å vinne J19 NM-gull, og nå får de fortjent en fast plass i vår A-stall. Jeg har stor tro på at begge to kommer til å ta nye steg i kommende sesong, og jeg gelder meg veldig til å følge utviklingen videre, sier Ole-Petter.

VI - OSS - SAMMEN