Isabell Bachor forlenger kontrakten med LSK Kvinner

Det er en stor glede å dele nyheten om at klubblegenden har skrevet under på ny kontrakt med klubben. Foto: Thomas Brekke Sæteren.

40-åringen begynte sin trenerkarriere for a-laget da hun var spillende assistenttrener i 2021-sesongen. Nå gleder Isabell seg til å ta fatt på sin 4. sesong i trenerapparatet til LSK Kvinner.

-Jeg er veldig takknemlig for å kunne fortsette i klubben. Vi har hatt en veldig god sesong, noe som gir mye motivasjon for neste år. Vi har bygget et godt fundament som jeg gleder meg til å bygge videre på. Jeg stortrives i trenerteamet, og jeg føler vi utfyller hverandre veldig bra, sier Isabell.

Det sportslige apparatet er veldig glade for å ha med Isabell videre, og de er tydelige på viktigheten av rollen hennes i det sportslige teamet.

-Hele teamet på sport og jeg er meget fornøyde med å få med "Isi" videre. Hun er strukturert og fotballfaglig sterk. Vi er for det meste enige, og noe av det fine med Isabell og vår utvikling, er at hun sier hva hun mener om forskjellige ting som er godt faglig begrunnet, slik at det blir gode faglige diskusjoner. Hun som oss alle, har tatt fine steg i år, og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet, sier André Bergdølmo.

-Vi er veldig glade for at Isabell blir med oss videre i to nye år. "Isi" passer veldig godt inn i trenerteamet og i klubbens langsiktige plan med sin kompetanse og spillerbakgrunn. Hun vil fortsette i rollen som toppspillerutvikler, og hun er en viktig brikke for videreutvikling av talenter i klubben, sammen med resten av det sportslige teamet, sier sportssjef Jan Henrik Øydne.

VI - OSS - SAMMEN