IRENE DIRDAL HAR SIGNERT FOR LSK KVINNER!

 

Midtbanespilleren kommer fra Avaldsnes etter at kontrakten med klubben gikk ut, og hun har signert en 2-årskontrakt med LSK Kvinner. 18-åringen blir vår nye nummer 8 kommende sesong.

Se Irene og resten av jentene i LSK-hallen kommende sesong – kjøp ditt sesongkort her!

Irene Dirdal har spilt 32 offisielle kamper for Avaldsnes etter at hun tok turen fra Viking før 2020-sesongen. Jenta fra Randaberg gleder seg til å spille i gult og svart kommende sesong:

-Jeg gleder med veldig mye til å spille for LSK Kvinner! Jeg har fulgt laget i mange år, og jeg har blitt imponert over alt klubben har fått til. Dette er et lag som passer meg veldig bra ut i fra spillestil, og jeg mener jeg har mye å bidra med. Jentene virker som en veldig kjekk gjeng, med mange gode spillere som jeg gleder meg til å bli kjent med, sier Irene.

Hva er dine ambisjoner med LSK Kvinner? 

-Jeg tror LSK Kvinner er en plass jeg kan fortsette min utvikling. Mine ambisjoner i fotballen er store, og jeg gleder meg til å ta de neste stegene sammen med de andre spillerne i gult og svart, sier Irene. 

-Jeg ser for meg at 2022-sesongen blir veldig spennende, og jeg tipper det blir jevnt i toppen slik det har vært de siste årene. Hvert poeng kommer til å telle, og LSK Kvinner kommer til å kjempe i toppen som de har gjort før! Jeg tror dette blir en veldig bra sesong å være LSK Kvinner-spiller, sier Irene.

Foto: Megapiksel.

Knut Slatleim er meget fornøyd over å ha landet den talentfulle midtbanespilleren:

-Vi er veldig glade for å ha landet Irene. Det har vært noen samtaler rundt tiltretteleggelse for hennes skolesituasjon det siste halve året på VGS som jeg føler vi har fått landet en god plan på, så nå gleder vi oss bare til å se Irene i gult og svart! Irene er en ballsikker midtbanespiller med en god pasningsfot. Hun kan skape ubalanse hos motstanderen, både gjennom å drive med ball og hennes pasningsspill, sier Knut.

Meld deg inn som medlem i LSK Kvinner for å støtte klubben, få stemmerett og muligheten til å delta på årsmøtet. I tillegg får du rabatt ved kjøp av sesongkort. Les mer her!

Irene setter seg på flyet sammen med resten av laget i morgen tidlig og vender snuta mot Marbella. Der skal Birdsa måle krefter mot svenske topplag sammen med RBK og Brann.

-Den nærmeste tiden skal vi bruke på å få Irene inn i vårt sett å spille fotball på og vår treningsmetodikk. Irene er fortsatt en ung spiller som vi tror kommer til å fortsette sin gode utvikling hos oss. Hun har allerede i Avaldsnes bevist at hun kan bidra med sine nøkkelferdigheter og det blir veldig spennende å følge henne hos oss, sier Knut.

Hjertelig velkommen til LSK Kvinner, Irene!

Vi – Oss – Sammen!