INGRID SPORD ER KLAR FOR LSK KVINNER!

 

Vi er veldig glade for å annonsere at Ingrid Spord skal spille i gult og svart kommende sesong. Ingrid har signert en kontrakt med klubben som strekker seg ut 2023.

Den nybakte seriemesteren som kommer fra Brann (tidligere Sandviken), vender med det tilbake til LSK Kvinner – klubben hun spilte for i 2016 og 2017. 27-åringen kommer til å spille med nummer 20 på ryggen, slik Ingrid gjorde sist hun spilte for LSK Kvinner.

Hvordan er det å være tilbake i gult og svart?

– Det er utrolig gøy å være tilbake i gult og svart. Jeg ser virkelig frem til å komme i gang. Det var her jeg lærte hvordan det er å vinne. Nå vil jeg være med å bidra med min rutine og erfaring i gruppen, slik at vi i LSK Kvinner kan ta nye steg sammen. VI – OSS – SAMMEN, sier Ingrid smilende.

Midtbanespilleren spilte 29 Toppseriekamper og scoret to mål under hennes forrige periode i gult og svart. Under Ingrids forrige opphold i klubben ble det «the double» i 2016 og et seriegull i 2017. Etter dette satte 27-åringen kursen mot Italia og Fiorentina, før hun returnerte til Sandviken i 2018, som har vært hennes klubb frem til nå. Nysigneringen står bokført med 23 a-landskamper for Norge.

Hva er dine ambisjoner i LSK Kvinner?

– Mine ambisjoner er å tilføre laget en defensiv trygget og være med å bidra i den oppbyggende fasen av spillet offensivt, ved å spille andre i gode posisjoner. Hverdagen er den viktigste, så jeg vil være med å bidra til at treningene blir best mulig, slik at vi er forberedt til å være best mulig når det virkelig gjelder, sier Ingrid.

Hva er ditt beste minne med LSK Kvinner fra sist du var her? 

-Det er mye å velge mellom her! Selvfølgelig har man cupfinaleseieren mot Røa i 2016 og to seriemesterskap. Men det er spesielt en opplevelse som har festet seg i minne, og det er 3-1 seieren i Champions League mot PSG på Åråsen med mye folk på tribunen. Der ble det også en scoring på meg -takk Sherida for nydelig serv, sier Ingrid.

Knut Slatleim er veldig fornøyd med å lande signeringen av Ingrid Spord.

-Det er veldig fint å få på plass Ingrid. Hun er en spiller vi mener passer svært godt til det vi ønsker å få til her, både på og utenfor banen. På banen er Ingrid en trygg ballspiller, en god angrepsstarter og en solid ballvinner, i tillegg er hun dyktig til å balansere eget lag. Hun har også rukket å bli en erfaren spiller som vet hva som skal til for at vi skal ta ytterligere steg som gruppe, sier Knut.

Vi ønsker Ingrid hjertelig velkommen tilbake til oss – vi gleder oss til å se deg i gult og svart igjen!