Ingrid Moe Wold kåret til årets spiller!

Ingrid Moe Wold er av Støtt Norsk Kvinnefotball sammen med Kvinneidrett.no og Hordalandsfotball kåret til årets spiller i Toppserien!

Sist oppdatert: 03. des 2019 Skrevet av: christian1

 

Dette skrev Støtt Norsk Kvinnefotball på sin hjemmeside:
«Støtt Norsk Kvinnefotball har i samarbeid med Kvinneidrett.no og Hordalandsfotball har plukket ut årets spiller i Toppserien 2019. Det etter å ha sett utallige kamper i vår øverste divisjon.

Valget falt til slutt på Ingrid MoeWold. Hun er en lagspiller med stor L og en klippe hos LSK. Hun er en dyktig motivator og kaptein for Norges beste lag. Hun er den eneste spilleren på LSK, som er igjen fra tiden de vant sitt første gull. Moe Wold er enormt viktig for at det gode miljøet i LSK eksisterer gjennom hele sesongen

Ingrid spiller på det norske landslaget og har hatt en meget god sesong. Ingrid er spilleren du alltid kan regne med og har trygghet og rutine mange vil misunne. Med klokskap og gode lederegenskaper har hun ledet LSK fra suksess til suksess. Ingrid oser av trygghet og er en spiller med gode kvaliteter.

At Ingrid fortsatt spiller i Norge er egentlig ganske utrolig. Dette er en spiller hvert lag skulle ønske de hadde i laget.

Dette er en av våre favorittspillere og med god grunn!»