INA GAUSDAL SOLGT TIL OH LEUVEN

 

Belgiske OH Leuven og LSK Kvinner er enige om en overgang for Ina Gausdal. 31-åringen slutter seg til den belgiske toppklubben umiddelbart. 

-Det kjennes litt skummelt å signere for OH Leuven, men også veldig bra. Jeg har spilt mange sesonger i Toppserien og jeg føler at jeg har opplevd det meste en kan oppleve her. Jeg gleder meg til å teste ut en ny by og ett nytt land, og til å spille i en annen liga. OH Leuven virker som en veldig fin klubb, og ikke minst har jeg inntrykket av at de er én samla klubb, med både herre- og kvinnelag på øverste nivå. Det blir gøy å kjempe om å vinne titler, og kanskje få mulighet til å spille Champions League igjen, sier Ina.

Midtstopperen som kom til klubben i 2018 fra Kolbotn, har spilt totalt 88 offisielle kamper i gult og svart. Ina oppsummerer tiden i LSK Kvinner som innholdsrik.

-Tiden i LSK Kvinner har vært innholdsrik. Det har skjedd mye, og nesten hele laget er byttet ut fra da jeg kom i 2019. Konkurransen i Toppserien har blitt tøffere med flere andre klubber som satser tungt. Samtidig har også LSK Kvinner profesjonalisert seg år for år, og det har vært en fin reise å være med på. I tillegg har jeg møtt utrolig mange fine folk som jeg har blitt veldig glad i. Det siste året har vært utfordrende på flere måter, men jeg har mange fine minner og opplevelser å ta med videre, sier Ina.

Foto: Bildbyrån.

Ina kan skilte med blant annet «the double» i 2019 og bronsemedalje i 2021 under sine fire sesonger i LSK Kvinner. I tillegg har det blitt flere kamper på den gjeveste scenen i Champions League. 

-Jeg tenker tilbake for finne mitt beste minne, men det er faktisk litt vanskelig å velge. Jeg kommer ikke utenom «the double» i 2019, særlig cupfinalen mot Vålerenga det året var en stor opplevelse. Samtidig henger 3. plassen fra 2021 veldig høyt, det var en veldig god prestasjon ut ifra forutsetningene. I tillegg har det selvfølgelig vært stort å få spille Champions League-kamper mot noen av verdens beste lag, sier Ina.

Vi takker Ina for flotte bidrag på og utenfor banen og ønsker henne masse lykke til i Belgia!

VI – OSS – SAMMEN