INA GAUSDAL HAR FORLENGET SIN KONTRAKT MED LSK KVINNER!

 

Vi er veldig glade for å annonsere at Ina Gausdal i dag signerte på en ny kontrakt med klubben som strekker seg ut 2023.

-Jeg er veldig glad for å forlenge med LSK Kvinner. Det har skjedd utrolig mye spennende i klubben det siste året, det er gøy å være med videre på dette. Det er en veldig ambisiøs og bra spillergruppe, som jeg tror det er veldig mye potensiale i. Jeg trives veldig godt med gjengen, så det føles veldig bra å skulle være med et år til, sier Ina.

Midtstopperen kom til klubben før 2019-sesongen og har spilt 71 offisielle kamper for klubben etter overgangen fra Kolbotn. Under hennes periode i klubben har hun vært med på mange sportslige oppturer, og Ina trekker selv frem «the double» i 2019 som et absolutt høydepunkt under hennes tid i klubben.

-Fra 2019 har jeg mange gode sportslige minner, spesielt cupfinalen mot Vålerenga. Det var jo også veldig klart gøy å vinne seriegull, så man har jo lyst å jobbe mot å oppnå det igjen, sier Ina.

Sportssjef Ranveig Karlsen og det sportslige teamet er klare på viktigheten av å lande signaturen til Ina:

-Det var viktig å signere Ina ut 2023, med sin rutine, kulturskaper, sterke holdninger og trygghet på banen så får vi på plass en viktig spiller både på og utenfor banen. Ina er dedikert og setter standard på hva som kreves og er en god referanse for vår unge stall. Vi er strålende fornøyd med at Ina er med videre med sine bidrag for å nå våre hårete mål, sier Ranveig.

Vi gleder oss til fortsettelsen, Ina!

 

VI – OSS – SAMMEN!