I dag trente endelig Birdsa sammen igjen!

Sist oppdatert: 14. apr 2021 Skrevet av: jonas

 

I går kom gladmeldingen fra myndighetene om at det åpnes opp for at toppfotballspillere endelig kan gjennomføre fellestreninger, så lenge smittevernsprotokollen følges.

Birdsa gjennomførte med det sin første fellesøkt i dag på Marikollen kunstgress i Rælingen. Både jentene og hovedtrener Knut Slatleim smilte bredt under dagens treningsøkt:

– Det kjennes veldig godt å få være i gang igjen etter så lang tid uten ordinære treninger. Jentene har imponert meg i den krevende perioden og gjennomført gode økter i grupper og for seg selv, men nå skal vi endelig få lov til å gjøre det vi liker best. En stor takk til Rælingen FK som legger til rette for at vi kan gjennomføre trening på et flott anlegg og vi vil nå gjøre alt vi kan for å være klar til å fighte om poeng til seriestart.

I strålende solskinn trente jentene samlet igjen på idrettsanlegget til Rælingen Fotballklubb.

-Vi er glade for å kunne bistå LSK Kvinner med å få gjennomført treninger. Vi har kapasiteten her, så å legge til rette for flaggskipet i kvinnefotballen på Romerike er bare gledelig, sier sportslig administrativ leder i Rælingen Fotballklubb Edvin Werni.