HER ER DET NYE STYRET I LSK KVINNER

 

I går ble årsmøtet gjennomført og vi presenterer med det vårt nye styret i LSK Kvinner fra venstre:

Erlend Eidhammer (ny), Erik Berghøi (varamedlem), Lotte Lundby Kristiansen (nestleder), Rune Øien (styreleder), Kristine Vea Kjølen (ny), Lars Myhrer, Maria Hermansdatter Hoff. 

I tillegg er May Gulbrandsen en del av styret.

Erlend er bosatt på Rælingen og har en mastergrad i ledelse og strategi. Han har flere år bak seg i idretten, både i styreverv og som aktiv, og han er driver i tillegg et selskap, Vöru, som holder til lokalt i Lillestrøm. Vöru er samarbeidspartner med LSK Kvinner.

Kristine bor på Skjetten og jobber som digitaliseringsrådgiver innen helse for 5 kommuner på øvre Romerike. Hu har 9 års erfaring som prosjektleder innen kurs/konferanse/eventer i inn- og utland, og har spilt fotball gjennom hele livet i blant annet Blaker, Aurskog, Setskog/Høland, Team Strømmen, Skjetten, Flisbyen og LSK Kvinner 3.

Velkommen med på laget, Erlend og Kristine!

Linn Skaalerud og Stein Vågnes går med det ut av styret. Linn har vårt en sterk bidragsyter rundt flere av våre største samarbeidspartner. Stein har vært en viktig brikke i utarbeidelsen av toppklubbstandarden i LSK Kvinner, han skal ha mye av æren for det gode fundamentet vi bygger videre fra i dag.

Vi ønsker å takke for god innsats under deres tid i styret!