Hege Riise kåret årets trener

Sesongen er over, og prisene deles ut. Hege Riise er en av de som stakk av med pris.

SMILER: LSK Kvinner trener Hege Riise mottar prisen som Årets trener i Toppserien under Fotballfesten 2019 å Ullevaal stadion mandag kveld. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sist oppdatert: 02. des 2019 Skrevet av: Emil Saglien Ruud

 

Under den årlige Fotballfesten arrangert av NFF og Discovery skal en rekke priser skal deles ut for fantastiske prestasjonene i årets sesong. Hege Riise er en av de som har utmerket seg, hun er nemlig nominert til årets trener sammen med Monica Knudsen og Steinar Lein. Riise trakk det lengste strået, og ble kåret til årets trener i Toppserien.

Her er juryens begrunnelse:
For sjette året på rad har Hege Riise ledet LSK Kvinner til seriegull. Til tross fror å ha mistet flere nøkkelspillere har hun holdt laget på topp i Norge, og vunnet både cup og serie i 2019.

– Jeg synes det er fantastisk moro å jobbe med fotball, og det er fantastisk moro å få utvikling. Man higer etter mer, man jobber hardere og får resultat. Jeg får heder, men bak så er det et team som jobber like hardt. Teamet er særdeles viktig, sa årets trener, Hege Riise, under kveldens Fotballfest.

– Grattis, vel fortjent, sa landslagstreneren Martin Sjögren, som delte ut prisen mandag kveld.