Hanna Bråten Gravem er klar for LSK Kvinner

Sist oppdatert: 02. aug 2022 Skrevet av: jonas

 

17-åringen kommer fra RBK og har skrevet under på en kontrakt ut året, med opsjon på ytterligere to år. Det unge talentet blir vår nye nummer 10. 

Den offensive spilleren, som er fra Sunndalsøra, er en ambisiøs spiller som nå er glad for å bli en del av LSK Kvinner:

-Det er et stort steg for meg og jeg tror også at det er et godt steg. Jeg har blitt godt og profesjonelt mottatt, og jeg skal gi alt tilbake for å vise meg tilliten verdig. Jeg har mine drømmer, men aller viktigst er det å levere 100% på hver trening og i hver kamp. Får vi til kvalitet og intensitet i treningsarbeidet, vil resultatene komme for både LSK Kvinner og meg, sier Hanna.

Den unge offensive spilleren har ikke spilt for seniorlaget til RBK, men har flere kamper for deres rekruttlag, samt barnsdomsklubben Sunndal:

-Jeg er en spiller under utvikling, jeg er også åpen og tåler å bli utfordret for å bli best mulig. Jeg er en offensiv spiller og kan fylle flere roller framover på banen, men jeg jukser ikke i det defensive. Jeg er veldig opptatt av å utvikle detaljferdigheter, så jeg bruker mye egentrening på dette. Tidligere har jeg spilt på Sunndal og RBK rekrutt, men det er historie. Nå er jeg her, sier Hanna.

Sportssjef Ranveig Karlsen er tydelig på hvor høyt potensiale til den unge spilleren er:

-Hanna har vært på prøvespill etter ferien og viser allerede et stort potensialet, samt en enorm treningsvilje til å bli en bedre fotballspiller. Hun har sterke og gode holdninger, er fokusert og engasjert på feltet, og er nysgjerrig på hvordan hun kan ta neste steg. Hanna kan bli en av de aller beste ved å være tålmodig og jobbe knallhardt hver uke, vi har kjempetro på denne signeringen, sier Ranveig.

Hjertelig velkommen til oss, Hanna!

 

VI – OSS – SAMMEN!