Haavi og Woldvik på årets lag!

Blant OBOS og NTBs 11 utvalgte

Foto Haavi: Kim I. Johansen / Johansen Photo. Foto Woldvik: Andreas Kristoffer Berge / Støtt Norsk Kvinnefotball

Sist oppdatert: 17. des 2020 Skrevet av: Audun Reinsberg

 

Nytt av året er som kjent NTB-børsen. Med støtte fra Toppseriens generalsponsor OBOS har man muliggjort vurdering av prestasjoner og rundens lag.

Tidligere i dag ble det kjent at Emilie Haavi er kåret til årets spiller i Toppserien av NTB og OBOS. På årets lag er derfor Haavi selvskreven. Hyggelig er det også at Emilie Woldvik er blant de 11 utvalgte. LSK Kvinner gratulerer de to nøkkelspillerne så mye med utmerkelsen!

Woldvik og Haavis høye poengsnitt i serien danner grunnlaget for uttaket. Sesongen 2020 har de begge vært blant bærebjelkene i LSK Kvinner med sine jevne prestasjoner.

Forsvarsspilleren har i likhet med navnesøster Haavi hatt en svært god sesong. Woldvik har utmerka seg med stødige kamper fra start til slutt i Toppserien. I løpet av sesongen har backen blitt belønnet med uttak til rundens lag hele 7 ganger. Juryen har stadig lagt vekt på hennes dødballfot og offensive egenskaper.

Haavi har som kaptein vært en svært innflytelsesrik bidragsyter. Vingen står også med 10 målpoeng i Toppserien og har hatt et generelt høyt offensivt nivå. Les mer om OBOS og NTBs individuelle begrunnelser i vinduet under. Og les Haavis intervju i forbindelse med utmerkelsen som årets spiller her.

Verdt å nevne er også at kommende LSK Kvinner-spiller Camilla Linberg er tatt ut til årets lag. Angriperen har hatt en god sesong på et Lyn-lag som tok en sterk 6. plass i Toppserien. Vi gratulerer.


Emilie Haavi årets spiller i Toppserien

Les intervjuet med Emilie Haavi i forbindelse med prisen som årets spiller