Godt nyttår!

Sist oppdatert: 23. feb 2020 Skrevet av: christian1

 

 

Etter et fantastisk 2019 ønsker vi først og fremst å ønske alle et riktig godt Nyttår! Vi gleder oss til nye opplevelser sammen med alle som følger klubben og som støtter lagene våre. Sammen skal vi jobbe for å oppnå enda flere høydepunkter i året som kommer.

Høsten og vinteren har så langt bydd på både spillere ut av klubben og nye som har kommet inn. I tillegg har vi gleden av å ha med oss veldig mange med videre. Alle spillere som er med i troppen for 2020 skal dere bli bedre kjent med på nyåret. Da skal vi presentere hver enkelt spiller slik at dere får et bedre bekjentskap med alle birdsa! Nye spillere inn så langt denne høsten og vinteren: Cathrine Dahlström (Hammarby) Simona Koren (Växjö) Andrea Wilmann (Arna-Bjørnar) Nora Eide Lie (Kolbotn) og Justine Monique Vanhaevermaet (Røa)  Velkommen til oss!

Minner om at terminlisten er klar, og at det er endringer i seriesystemet for neste sesong. All informasjon om dette finner du i egen sak på vår hjemmeside.

Vi kan også informere om at vi møter Kopparbergs/Göteborg FC til treningskamp i LSK Hallen 30.1. og 2.2. Håper å se alle våre supportere på tribunen disse kampene.