Fuel of Norway sikrer verdifull påfyll for LSK Kvinner

Birdsa har inngått et samarbeid med Fuel of Norway som vil gi spillerne de beste forutsetninger for å stå kampen ut: – Disse produktene vil sikre at vi har energien vi trenger gjennom sesongen, sier daglig leder, Emma Helena Sørensen.

Sist oppdatert: 15. jul 2020 Skrevet av: magnusrebbestad1

 

Det norske selskapet som gjennom samarbeid blant annet sykkelprofilen Gabriel Rasch, som i dag er sportsdirektør for Team Ineos, har utviklet sportsernæring som skal være bedre, sunnere og mer velsmakende enn deres konkurrenter er glade for å ha inngått et samarbeid med Norges beste fotball-lag.

– LSK Kvinner har vært det utvilsomt beste laget i Norge, uavhengig av kjønn, de siste årene. Vi i Fuel of Norway gleder oss til å gi Birdsa «fuel» til å fortsette dominasjonen av norsk fotball.

Det sier daglig leder i Fuel of Norway, Morten Andresen. Den sportsinteresserte næringslivslederen tror Kvinnene skal få god nytte av deres produkter gjennom sesongen, og håper på gode innspill fra spillerne for å utvikle produktene videre.

 

– Vi fokuserer på å alltid utvikle oss, på lik linje med utøverne vi samarbeider med. Fuel of Norway, er virkelig «of Norway», og det er gjennom gode samtaler med alt fra skøytelandslaget til nå LSK Kvinner at vi får skapt de beste sportsernæringsproduktene på markedet. Så nå gleder vi oss til å se effekten både på banen med jentene, og ikke minst i vår videre produktutvikling.

Emma Helena Sørensen i LSK Kvinner bekrefter det Andresen sier, og er takknemlig for at Fuel of Norway ønsker å samarbeide med klubben.

– Jentene har allerede brukt produktene en stund og forteller at de virkelig merker en forskjell. For oss er det essensielt med partnere som ønsker å være med på laget. Vi gleder oss over at Fuel of Norway nå blir «Fuel of Birdsa»!