FØR KAMPEN: ROSENBORG VS. LSK KVINNER

Kampene kommer tett i tett om dagen, og allerede onsdag 13.10 klokken 15:00 er det duket for ny kamp i Toppserien på Koteng Arena mot Rosenborg. Etter lørdagens sinnsyke snuoperasjon i LSK-hallen rettes nå fokuset mot RBK og det tette kampprogrammet ruller videre inn mot landslagspausen.

Motstanderen

Rosenborg ligger for tiden på 2. plass på tabellen, plassen foran LSK Kvinner. På sesongens 15 første kamper har Trondheims-klubben vunnet 12 ganger og tapt to. Deres to tap har kommet mot Sandviken. De har scoret 32 ganger og kun sluppet inn 11 mål, noe som gir de en solid målforskjell på +21.

RBK sin toppscorer Lisa-Marie Utland står bokført med ni scoringer på 13 kamper. I tillegg har trønderne poengplukkere i både Julie Blakstad med sine seks mål og Sara Fornes med sine syv.

I motsatt oppgjør møttes lagene i LSK-hallen 26. juni. Denne kampen endte med en 3-0 seier til trønderne, i en kamp hvor Birdsa lenge var fullt på høyde med laget fra bartebyen.

I fjorårets sesong spilte lagene 1-1 i Trondheim før RBK vant 1-0 i LSK-hallen.

Helgens overtidshelt om kampen mot trønderne

Sophie Román Haug scoret to mål i snuoperasjonen i LSK-hallen mot Avaldsnes på lørdag. Hun er klar for ny kamp allerede på onsdag:

-Rosenborg er et godt lag og har vært veldig stabile i serien i år, så det kommer til å bli en tøff kamp. Men vi skal gå for tre poeng, og tar med oss masse energi fra de siste 45 minuttene av helgens kamp. Det kommer til å være helt avgjørende at vi er på fra start, og at vi ikke bruker en omgang på å komme ordentlig i gang, slik vi gjorde mot Avaldsnes, sier Sophie Román Haug.