Før kampen: Lyn – LSK Kvinner

Intervju med Norstrøm og Riise

STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Sist oppdatert: 30. jul 2020 Skrevet av: Nasra

 

Før kampen skrevet av Maria Javery


På lørdag er det endelig klart for kamp igjen! Denne gangen tar vi turen til Kringsjå kunstgress for bortemøtet mot Lyn.

Vi kommer til kampen med selvtillit etter en 3-0 seier mot Klepp og står nå med 10 poeng etter 4 spilte kamper. Lyn har 4 poeng på sine 4 kamper etter en sterk 1-0 seier mot Kolbotn i forrige seriekamp.

De to siste kampene har vi scoret 8 mål og hatt 5 forskjellige målscorere. Derfor har vi en god følelse av at mange kan tegne seg på scoringslista på Kringsjå.

Før kampen har vi tatt en prat med keeper Ida Norstrøm og hovedtrener Hege Riise.

 

Ida Norstrøm om bortemøtet med Lyn

Vi har hatt en veldig bra treningsuke synes jeg. Det er mye positiv energi og bra stemning i gruppen. Med tanke på helgens kamp mot Lyn så ser vi kanskje for oss et kampbilde som ligner litt det vi møtte i treningskampen tidligere i sommer. De to siste kampene har Lyn vist at de kan være utrolig kyniske, og det kan nok tenkes at det blir en liten tålmodighetsprøve for vår del, i hvertfall periodevis.

Jeg føler vi har hatt en positiv utvikling gjennom hver av de kampene som har gått. Det som vi terper på i treningshverdagen, begynner vi nå å se igjen i kamp. Håper at denne kampen også vil ta oss enda et steg videre i riktig retning, og at vi kanskje får litt mer flyt i det etablerte spillet vårt.

Etter fire kamper så står vi med 10 poeng og masse fine mål, så jeg vil absolutt si at det resultatmessig har vært en god start. Det viktige er at vi ikke har planer om å hvile på det, så her er det bare å brette opp ermene og fortsette å jobbe på videre.

 

Hege Riise om bortemøtet med Lyn

Det har vært en veldig fin treningsuke hvor vi har fortsatt jobben med å forsterke det offensive spillet vårt. Vi antar at Lyn vil ha poeng, noe som vil medføre at vi må være tålmodige i vårt etablerte spill. De er nok ute etter å ligge bakpå, for så å gå for kontringer mot oss. Det betyr at vi må være veldig dedikerte i det offensive etablerte spillet vårt, men samtidig være obs på kontringene som kan komme.

For vår del vil det være utrolig viktig at vi opprettholder balltempoet vårt. Det vil også være veldig viktig at vi tar gode valg med ballen på den siste tredjedelen.

 

Ida, Hege og resten av jentene er klare for kamp, det håper vi du også er! Kampstart er lørdag klokken 14.

 

Forza birdsa

VI-OSS-SAMMEN