Før kampen: LSK Kvinner vs. Vålerenga

Les alt om morgendagens derby.

Foto: Pernille Nielsen

Sist oppdatert: 13. jul 2021 Skrevet av: jonas

 

Tranemo Advanced Workwear er en ledende europeisk leverandør av naturlig flammehemmende og lysbue godkjente arbeidsklær. Med kompetent rådgiving og innovative produkter arbeider vi mot en null visjon av alvorlige flamme og hete relaterte ulykker.

Alt for en sikrere arbeidsplass. Siden 1934.

Les mer om Tranemo her!

Det er duket for derby onsdag 14. juli klokken 19:45 i LSK-hallen når Vålerenga kommer på besøk til den NRK-sendte kampen onsdag kveld. Årets viktigste kamp står for trappene før Toppserien tar en kort sommerpause, så bli med å heie jentene frem til 3 poeng fra tribunen! Kjøp billett til onsdagens derby mot Vålerenga her

Vålerenga ligger på 3. plass etter 8 spilte serierunder, à poeng med LSK kvinner, men foran på målforskjell. Oslo-laget startet årets sesong med 6 seire på de 6 første kampene, før de nå har tapt sine to siste kamper mot henholdvis Rosenborg og Sandviken. De er også det laget som har scoret flest ganger i årets sesong, hvor tidligere LSK Kvinner-spiller Synne jensen står for mesteparten av disse målene med sine 8 nettkjenninger.

I fjorårets sesong vant Vålerenga begge Toppseriekampene mot Birdsa, i tillegg til cupfinalen. Sist lagene møtes var 8. mai til treningskamp på Intility. Denne kampen endte 1-1 etter en relativ jevnspilt kamp. Det er ingen tvil om at det er en revasnjelysten gjeng i gult og svart som venter Vålerenga i LSK-hallen på onsdag.

Hovedtrener Knut Slatleim vet hva disse oppgjørene betyr for jentene:

-Vi gleder oss til kamp mot VIF. Disse oppgjørene betyr alltid det lille ekstra og vi må benytte anledningen til å hente frem den beste utgaven av oss selv, sier Knut Slatleim.

Kampen vises på NRK2 klokken 19:45.

Vi-Oss-Sammen!