Før kampen: LSK Kvinner vs. Sandviken

Det er duket for semifinalefest i LSK-hallen på søndag!

Foto: Emil Saglien Ruud/Megapiksel.

Sist oppdatert: 01. okt 2021 Skrevet av: jonas

 

Søndag 3. oktober klokken 15:15 smeller det i LSK-hallen når Sandviken kommer på besøk. Semifinalekampen i cupen er siste hinder på veien før en eventuell cupfinale på Ullevaal venter.

Restriksjonene er endelig fjernet i LSK-hallen, bli med på åpningsfest mot Sandviken – Kjøp din kampbillett her!

Sandviken leder Toppserien suverent og har fortsatt til gode å tape en kamp. Bergenslaget har fortsatt til gode å slippe inn mål i årets NM. Deres vei til semifinalen har vært følgende:

  • 2. runde – 11.08: Åsane 0-2 Sandviken
  • 3. runde – 24.08: Fortuna 0-3 Sandviken
  • Kvartfinale – 11.09: Sandviken 1-0 Fløya

I årets sesong har LSK Kvinner og Sandviken møttes én gang i Toppserien, i et oppgjør som endte med en 4-1-seier til Sandviken i Bergen. Nora Eide Lie scoret vårt mål i dette oppgjøret.

I fjorårets cupsesong slo LSK Kvinner ut nettopp Sandviken i semifinalen som ble spilt 21. november i LSK-hallen. Kampen endte 2-1 etter scoringer av Emilie Haavi og Thea Kyvåg. Se målene her!

Hovedtrener Knut Slatleim om søndagens kamp:

-Ny kamp og nye muligheter mot en dyktig motstander. Vi har brukt uken til å forberede oss på Sandviken, men også jobbet med å justere noen ting i eget spill som vi ønsker å løfte fra forrige kamp. Spillerne som var med forrige helg har hatt en god treningsuke, samtidig som vi kontinuerlig jobber med å få spillerne som har ulike skadeplager tilbake i spill. Det er flere som nærmer seg, men det må avklares inn mot kampene som kommer tett de neste ukene, sier Knut.

Bli med på cupfest i LSK-hallen på søndag! Vi lanserer 2 for 1, hvor du vil få en e-post med tilbud om én gratisbillett per kjøpe kampbillett. Bestill din billett her nå!

Foto: Megapiksel.

Kampen vises på NRK klokken 15:15 på søndag.

VI – OSS – SAMMEN!