Før kampen: LSK Kvinner vs. Rosenborg

Foto: Alexander Larsen/Norske Fotballkvinner.

Sist oppdatert: 25. jun 2021 Skrevet av: jonas

 

 

Lørdagens kamp spilles i samarbeid med vår sponsor Øie Eiendomsutvikling. Romeriksbedriften skaper attraktive bolig- og næringseiendommer i Oslo og Akershus. De eier, utvikler, erverver og selger eiendommer for langsiktig verdiskapning – alene eller sammen med utvalgte partnere. Les mer om bedriften her!

 

 

 

Lørdag 26. juni klokken 15:00 smeller det i LSK-hallen når vi tar imot Rosenborg til storkamp. Begge lag står med full pott på sine fire første kamper, så det er duket for et intenst oppgjør i hallen!

Her kan du kjøpe kampbillett til helgens storoppgjør!

Rosenborg har startet meget sterkt i årets sesong, og står bokført med tolv poeng av tolv mulige. Det er landslagsspiss Lisa-Marie Utland som står for flesteparten av målene til trønderne med sine fire nettkjenninger. Forsvaret til Rosenborg har vært bunnsolid, og de har tilgode å slippe inn mål enda. Det er ingen tvil om at dette blir en tøff oppgave for jentene.

I fjorårets sesong spilte LSK Kvinner uavgjort borte mot Rosenborg, og det endte med tap hjemme. 1. mai i år møttes lagene til treningskamp på Strømmen Stadion. Kampen endte 1-3 til Rosenborg. Dette var jentenes første treningskamp etter en lang pause grunnet smittevernstiltakene i Viken, så jentene kommer inn med helt andre forutsetninger til helgens kamp.

Birdsa feirer etter scoringen til Emilie Haavi i treningskampen mot Rosenborg. Foto: Andreas Kristoffer Berge/Kvinneidrett.no

Forrige kamps firemålsscorer Emilie Haavi gleder seg til å se publikum i hallen igjen:

-Vi gleder oss enormt til toppkamp i hallen, og endelig med publikum tilbake på tribunen! Begge lag har fått en perfekt start på årets sesong, og vi kommer inn med masse selvtillit og stor tro på at vi blir årets første lag til å score på Rosenborg. Vi håper å se så mange som mulig heie fra tribunen, så skal vi gi alt vi kan på banen!

Bli med i Målklubben 2021 her!

Kampen vises på direktesport.no klokken 15:00. Du kan også se den live i LSK-Hallen ved å kjøpe kampbillett her.

VI-OSS-SAMMEN!