FØR KAMPEN: LSK KVINNER VS. KOLBOTN

 

Foto: Andreas Kristoffer Berge/Kvinneidrett.no

Vår samarbeidspartner Meny Åråsen er helgens kampsponsor!

Hos oss på MENY Åråsen får du hele handlelisten på ett sted. Vi gir deg den beste handleopplevelsen. Kvaliteten og utvalget er stort og det er alltid muligheter for smarte kjøp. Våre dyktige matarbeidere yter god service basert på god fag- og varekunnskap. Vi er stolte samarbeidspartnere med LSK kvinner!

 

 

 

Klokken 15:00 førstkommende lørdag spiller LSK Kvinner kamp i Toppserien hjemme mot Kolbotn i LSK-hallen. Dette er siste kamp før Toppserien går inn i en landslagspause.

Nå kan du sikre deg kampbillett til alle LSK Kvinner‘s hjemmekamper, både i Toppserien og NM, ut året i LSK-hallen til en rabattert pris. Bestill Høstsesongkort 2021 her!

Kolbotn ligger på 6. plass i årets Toppserie med fire seiere, én uavgjort og syv tap. På årets 12 første kamper har de sluppet inn 18 mål og scoret 12. Kolbotn‘s fire seiere i ligaen har kommet mot henholdsvis Arna-Bjørnar, Lyn, Klepp og Stabæk. På deres fire siste kamper, som inkluderer to cupkamper, har de vunnet tre og spilt én uavgjort, noe som gjør at de kommer inn i oppgjøret mot LSK Kvinner med god selvtillit.

Da lagene møttes tidligere i år vant LSK Kvinner 2-1 på Sofiemyr stadion, etter scoringer fra Emilie Haavi og tidligere Kolbotn-spiller Ina Gausdal. I fjorårets sesong ble det 3-1 til LSK Kvinner hjemme før lagene spilte 1-1 i motsatt oppgjør.

Hovedtrener Knut Slatleim er klar for å møte sin tidligere arbeidsgiver:

-Vi kommer fra tre kampbilder hvor vi har dominert kraftig, og har hatt en fin treningsuke hvor flere spillere har returnert til feltet. Vi må nok forvente oss et noe annet motspill i denne kampen. Kolbotn kom litt dårlig ut av startblokken i år, men har hatt fin stigning utover sesongen. De har gode enkeltspillere og er et hardtarbeidende kollektiv. Vi har gjort oss fortjent til å spille morsomme kamper utover høsten, og det må starte med en god prestasjon mot Kolbotn, sier Knut Slatleim.

Kampen ser du på direktesport.no eller live i LSK-hallen klokken 15:00. Kjøp kampbillett her!

Vi-Oss-Sammen!