Før kampen: LSK Kvinner vs. Klepp

Det er duket for cupfest i LSK-hallen lørdag 11. september klokken 15:00

Foto: Andreas Kristoffer Berge/Kvinneidrett.no

Sist oppdatert: 10. sep 2021 Skrevet av: jonas

 

Etter at Klepp slo Amazon Grimstad 2-0 onsdag kveld ble det endelig klart hvem LSK Kvinner møter i kvartfinalen i årets NM. Kampen var først berammet til søndag 12. september klokken 15:00, men ble på torsdag flyttet frem en dag, til lørdag 11. september klokken 15:00.

Bli med på cupfesten du også – kjøp kampbillett her!

I årets utgave av NM tok Klepp seg videre fra 2. runde etter en 3-0-seier mot Viking på bortebane, før de altså slo Amazon Grimstad 2-0 på onsdag i runde 3.

På deres 12 kamper i årets Toppserie har Klepp vunnet to kamper, spilt én uavgjort og tapt 10 ganger, noe som tilsier en 9. plass på tabellen. Deres to seiere kom mot henholdsvis Arna-Bjørnar i runde en og Stabæk i runde 2. Klepp har scoret ni ganger og sluppet inn 33 mål, noe som gir de en målforskjell på -24.

LSK Kvinner og Klepp har allerede møttes to ganger i årets sesong. I det første oppgjøret ble det en solid 5-1-seier til Birdsa etter en spinnvill kamp av Emilie Haavi. Mange husker nok hennes fire mål som ga hun 10(!) på NTB-børsen. I motsatt oppgjør vant LSK Kvinner 2-0 i LSK-hallen etter scoringer av Emilie Haavi og Thea Kyvåg.

Kampen ser du på direktesport.no eller live i LSK-hallen klokken 15:00. Kjøp kampbillett her! 

Vi-Oss-Sammen!