Før kampen: LSK Kvinner vs Avaldsnes

Kampen spilles førstkommende lørdag klokken 15:00 i LSK-hallen.

Foto: Megapiksel.

Sist oppdatert: 06. okt 2021 Skrevet av: jonas

 

Førstkommende lørdag 9. oktober klokken 15:00 møter Birdsa Avaldsnes i LSK-hallen til runde 15 i Toppserien.

Birdsa jager Champions League-plass og medalje, støtt jentene til tre nye poeng fra tribunen – Kjøp billett her!

Motstanderen

Avaldsnes ligger på 7. plass i årets Toppserie. På årets 14 første kamper står laget bokført med tre seire, tre uavgjorte og åtte tap. I disse kampene har de sluppet inn 25 mål og scoret 20 ganger. Deres tre seire kom mot henholdsvis Kolbotn, Klepp og Arna-Bjørnar.

Det er Anna Langås Jøsendal som står for flesteparten av Avaldsnes sine mål, som lagets toppscorer med sine fem nettkjenninger på åtte kamper.

Da lagene møttes møttes i Toppserien tidligere i år vant LSK Kvinner 3-2 etter tre klassescoringer av de gulkledde. En monsterheading og et langskudd av Sophie Román Haug, samt en god soloprestasjon og mål av Camilla Linberg ga tre poeng. Se målene her!

I fjorårets sesong vant Avaldsnes begge oppgjørene mot LSK Kvinner. De vant først 1-0 på sin hjemmebanen, før de vant hele 3-1 i LSK-hallen.

Billetter

Kjøp din kampbillet her. Det er også mulig å kjøpe billetter i døra på kampdag, men vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd.

Dersom du er bortesupporter velger du billettkategorien «Bortesupportere», og våre verter vil henvise deg til et samlet felt på tribunen hvor resten av Avaldsnes-supporterne sitter.

Kampen ser du på direktesport.no fra klokken 15:00 på lørdag. Vi-Oss-Sammen!

Sammen mot brystkreft

Til helgens kamp kommer vi sammen med resten av Toppserien til å vise vår støtte til Coop Norge sin Rosa Sløyfe-aksjon. Emilie Haavi kommer derfor til å spille med rosa kapteinsbind.

Vil du være med å støtte Rosa Sløyfe-aksjonen? Vipps til 627204!