Før kampen: LSK Kvinner - RBK

Lørdag klokken 13:30 møter vi Rosenborg i LSK-hallen i årets siste hjemmekamp. LSK-hallen er utsolgt til toppoppgjøret når vi jakter både 1. - og 2. plassen i innspurten av årets sesong. Foto: Nicholas Noreng.

Vi møter én gjeng trøndere som har "rotet" bort ledelsen de hadde i Toppserien. For å ta 1. plassen er de avhengige av å få med seg noe mot oss, slik at de har noe å spille for når de møter Vålerenga på hjemmebane i siste runde.

Laget fra Trondheim spilte kun 1-1 hjemme mot Avaldsnes i forrige serierunde.

Kaptein Emilie Woldvik ser frem mot lørdagens kamp som spilles foran fulle tribuner:

-Vi gleder oss enormt masse til kamp i helgen. Vi har alt å spille for, så dette blir veldig gøy! Presset ligger hos RBK, så vi kan bare gå ut å nyte rammene vi får på lørdag med utsolgt hall.

-Treningsuken har vært solid, så jeg har troen på at vi har det som skal til for å vippe et jevnt oppgjør i vår favør. Det er ingen i spillertroppen som er fornøyde med «kun» bronsje, vi skal gå for mer. Vi gleder oss masse til lørdag!

Vi har møtt Rosenborg to ganger tidligere i ligaen i årets sesong. Det har gitt én seier til hvert av lagene. Vi gleder oss til kamp!

Kampen sendes på TV 2 Sport 1

VI - OSS - SAMMEN

70386917-d5a7-49f1-bf0a-4809e98ee7bb.png

Lørdagens kamp spilles i samarbeid vår partner ECIT.

ECIT skaper løsninger som gjør at din virksomhet lykkes. Våre dyktige og kompetente medarbeidere bistår deg med alt fra daglig bokføring og lønnsadministrasjon til rapportering, årsregnskap og håndtering av skatt. Vi er din lønn- og regnskapspartner.

Nå og i fremtiden.

Les mer her!