Før kampen: LSK Kvinner – Klepp

Intervju med Gausdal og Riise

Sist oppdatert: 25. jul 2020 Skrevet av: Nasra

 

Før kampen skrevet av Maria Javery


I morgen er det endelig klart for kamp igjen. Denne gangen er det Klepp som står på motsatt banehalvdel. Klepp står med 4 poeng etter 3 runder. En uavgjort, en seier og ett tap. Laget tapte i forrige serierunde mot Vålerenga.

Jentene våres kommer fra en meget sterk kamp borte mot Røa hvor vi endelig får til det offensive spillet og får til å score spillemål. Vi har nå fått en god treningsuke og er veldig klare for å fortsette med det gode offensive spillet som ble vist mot Røa.

Før kampen har vi tatt en prat med midtstopperbauta Ina og hovedtrener Hege.

 

Ina Gausdal om hjemmekampen mot Klepp

Nå har vi lagt bak oss en bra treningsuke, den har føltes veldig lang siden vi spilte fredag og ikke skulle spille før søndag igjen. Det har vært veldig bra intensitet gjennom hele uken med mye spill samt at vi har fått trent på viktige ting som vi ønsker å forbedre. Det var veldig gøy at vi fikk til det offensive spillet vårt mot Røa og at vi endelig fikk scoret spillemål også. Spillemål og den selvtilliten som nå er i gruppa er viktig for oss å ta med inn i den kommende kampen mot Klepp.

Det er veldig vanskelig å si hvordan kampen blir, men serien er nå utrolig jevn. Jeg håper at vi kan styre kampen slik vi ønsker, men vi er også forberedt på at det vil bli en god fight fra Klepp. Vi er uansett veldig klare for kamp og for å gi alt!

 

Hege Riise om hjemmekampen mot Klepp

Denne uken har det vært veldig mange treningsøkter og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på øktene.  Vi har fått trent veldig bra på det vi har ønsket å trene på også har det vært veldig god stemning i laget. Vi har fått forberedt oss godt ved å se på videoer av oss selv og våre motstandere Klepp.

Det er litt vanskelig å se for seg hvordan kampen blir. Klepp kan være en potensiell medaljekandidat og et krigerlag som det alltid er tøft å møte. Selv om laget nå har fått en ny trener kan man likevel se litt av de samme elementene i spillet som vi har sett de tidligere årene.

Vi skal uansett fokusere på vårt spill, komme på gode løp langs kantene så håper vi på gode innlegg og gode løp. Vi er klare for kamp og det håper vi du også er!

 

Forza birdsa

VI-OSS-SAMMEN

 

Les mer om fjerde serierund her