Før kampen: LSK Kvinner - Brann

Seriestarten er bare tre dager unna! Lørdag sparkes sesongen i gang når Brann kommer på besøk til LSK-hallen. Avspark er 16:45. Foto: Megapiksel.

Vi gleder oss masse til å komme i gang med 2024-sesongen når Brann er motstander på motsatt banehalvdel til helgen. Billettene rives unna, og LSK-hallen nærmer seg utsolgt!

Det er fortsatt noen billetter igjen – skaff deg billett før det er for sent her

Favoritter til gull?

Bergenserne endte på en skuffende 4. plass i fjorårets sesong, mye grunnet en fryktelig start på sesongen. Etter at Martin Ho kom inn på sommeren, ble laget raskt mye bedre og de tapte knapt én kamp etter britens inntreden. Det var Brann og vi som var de to formlagene i innspurten av sesongen i fjor.

Utenfor Toppserien leverte (og leverer) de rødkledde dog til de grader. I Champions League ble de avansement fra gruppespillet, og nå venter selveste Barcelona i kvartfinale. Første oppgjør spilles onsdag kommende uke.

Mange har (med rette?) Brann som favoritter til å vinne Toppserien 2024 – så det er litt av en kamp som venter i LSK-hallen på lørdag.

Fjorårets møter mellom lagene gikk slik:

  • 18.11.2023: Brann 2-2 LSK Kvinner (Toppserien)
  • 29.08.2023: LSK Kvinner 3-1 Brann (Kvartfinale, NM)
  • 24.06.2023: Brann 0-2 LSK Kvinner (Toppserien)
  • 15.04.2023: LSK Kvinner 0-0 (Toppserien)

Økt treningsmengde i årets preseason

André Bergdølmo og det sportslige apparatet har økt treningsmengden i årets sesongoppkjøring, noe som gradvis har vist seg på formen til laget.

- Etter helgens generalprøve har vi brukt treningsuken på å terpe på de tingene vi ikke var helt fornøyde med mot Lyn. Sesongoppkjøringen har vært beinhard, og vi har økt treningsmengden betraktelig fra i fjor. Dette har vist seg i form av at laget har tatt store steg fysisk. Nivået på treningene våre er solide om dagen, og vi ser veldig pigge ut. Vi gleder oss til å sparke i gang sesongen mot Brann på lørdag, sier André.

Billetter

Det er fortsatt noen billetter igjen, men disse kommer etter alle solemerker til å bli solgt innen veldig kort tid.

DNB sponser inngangen for lokale lag. Send en mail til jonas@lsk-kvinner.no for å bestille billetter.

Link til ordinært billettsalg finner du her.

Har du ikke mulighet til å komme på kampen? Fortvil ikke, kampen sendes på NRK2.

VI – OSS – SAMMEN

 

Helgens kamp spilles i samarbeid med vår eminente generalpartner DNB.

fotball-dnb-huninvesterer-groenn (4).png