Før kampen: Kolbotn vs. LSK Kvinner

Vi teller ned til helgens kamp.

Foto: Pernille Nielsen

Sist oppdatert: 09. jul 2021 Skrevet av: jonas

 

Lørdag 10. juli klokken 15:00 spiller LSK Kvinner borte mot Kolbotn på Sofiemyr stadion. Dette er den nest siste kampen før Toppserien tar en kort sommerferie.

Kjøp billett til onsdagens derby mot Vålerenga her!

Kolbotn har startet årets sesong med fem tap og to seire, og ligger for øyeblikket på 6. plass i Toppserien. Kolbotns to seiere har kommet i deres to siste kamper, så Birdsa møter mest sannsynlig et lag med god selvtillit.

Fjorårets serieoppgjør mellom klubbene resulterte i 4 poeng til Birdsa. LSK Kvinner vant først 3-1 hjemme, før det ble spilt 1-1 borte senere i sesongen. Det ble også spilt to treningskamper mellom lagene i årets preseason. 13. februar vant Birdsa 5-0 i LSK-hallen, og 15. mai det ble en 0-1-seier borte mot Kolbotn.

-Vi er klare for kamp etter en god treningsuke. Det var fint for laget å få en en hel treningsuke inn mot en periode hvor man har to kamper på fem dager. Kolbotn er et lag som det alltid er tøft å møte på bortebane, men vi går inn i kampen med en god følelse, og god selvtillit etter lørdagens seier mot Stabæk, sier hovedtrener Knut Slatleim før kampen.

Kampen vises på direktesport.no klokken 15:00.

Vi-Oss-Sammen!