Før kampen: Brann - LSK Kvinner

Sesongens siste kamp spilles på Stemmemyren i Bergen mot Brann klokken 13:30 på lørdag. Foto: Nicholas Noreng.

Etter helgens 1-1-kamp mot Rosenborg har vi fortsatt alle muligheter åpne til å ta 2. plassen som gir oss både sølvmedalje og Champions League-kvalik. 

Brann, som er midt i ett Champions League-gruppespill, har ingenting å spille for i lørdagens kamp. Bergenserne kommer rett fra en sterk 2-1 seier i midtuken i Østerrike. 

Lørdagens oppgjør på Stemmemyren er vårt fjerde møte med Brann i 2023. Vi har fortsatt til gode å tape mot bergenserne i inneværende sesong. 

Dette sier André Bergdølmo før sesongens siste kamp:

- Etter en lang sesong er vi klare for å gi alt en siste gang på banen når vi tar turen til Bergen på lørdag. Vi har fortsatt muligheten til å ta 2. plassen, og det hadde vært veldig gøy å krone en god sesong med en sølvmedalje og kvalik til Champions League!

- Vi får ikke påvirket utfallet av kampen i Trondheim, og fokuset ligger kun på oss selv. Vi er innstilte på å levere en god prestasjon, så får det som skjer i den andre kampen bare skje. Uansett utfall mellom RBK og VIF kan jentene være stolte over hva vi har fått til i 2023.

- Denne treningsuka har vi bygget videre på den gode kampen vi leverte mot RBK i helgen som var, og jentene har sett meget solide ut. Jeg er sterk i troen på at vi avslutter sesongen med en god kamp mot Brann. 

Billetter

Vi setter stor på alle som tar turen til Stemmemyren på lørdag for å støtte oss fra tribunen. Link til billettsalg finner du her

Kampen sendes på TV 2 Sport 1

VI - OSS - SAMMEN