FØR KAMPEN: ÅSANE – LSK KVINNER

 

I morgen klokken 13.45 møter vi Åsane på Åsane Arena i Bergen. Etter onsdagens cupseier er vi klare for å jage vår femte strake seier i alle turneringer.

De oransjekledde fra Bergen ligger på 8. plass på tabellen etter elleve spilte runder i Toppserien. Tre seiere er fasit så langt i sesongen, disse har kommet i deres fire siste kamper, så vi møter et lag i god form. De vant senest 1-0 mot Avaldsnes forrige helg, i tillegg til at de vant komfortabelt 2-0 mot Viking i onsdagens cuprunde.

Vi møtte Åsane så sent som for under tre uker siden i LSK-hallen. Den kampen vant vi 3-1 etter to mål fra Mimmi Löfwenius Veum og ett fra Amanda Johnsson Haahr.

André ser frem mot en ny kamp, og er tydelig på at vi møter et godt lag i Bergen:

– Etter onsdagens cupoppgjør er det igjen duket for kamp igjen mot Åsane. Vi fikk hvilt en del spillere mot FFK, så får vi se hvordan vi setter sammen laget i morgen. Åsane har vist at de er et godt lag, så vi må være påskrudde fra start og gjennom hele kampen, sier André.

Mot Fredrikstad fikk flere spillere sjansen, en av dem var Laura Gashi som endelig var tilbake fra skade. André er fornøyd med at vi begynner å få flere alternativer å velge i nå som det skal spilles syv kamper på én måned:

– Det var veldig gledelig å få tilbake Laura i spill igjen mot Fredrikstad, i tillegg til at de som kom tilbake fra skade nylig har fått flere minutter i beina. Spillerne som fikk sjansen på onsdag grep den og leverte gode prestasjoner, noe som viser god bredde. Vi skal være godt rustet i tiden fremover, sier André.

– Vi gleder vi oss til ny kamp igjen på lørdag mot Åsane, sier André.

Kampen sendes på TV 2 Play.

VI – OSS – SAMMEN