Før kampen: Arna-Bjørnar - LSK Kvinner

Etter en helg uten spill i Toppserien grunnet landslagsfotball er vi omsider tilbake med kamp igjen. Vi tar turen til Bergen for å møte Arna-Bjørnar førstkommende lørdag kl. 13:00.

Bunn av tabellen 

Arna-Bjørnar har kjempet med kniven på strupen mot nedrykk i hele år. I forrige runde ble det også tap mot direkte konkurrent i nedrykkskampen, da de tapte borte mot Avaldsnes. Dette plasserer bergenserne på bunn av tabellen tre runder før slutt. 

Med kun to poeng opp til kvalikplass møter vi et lag som har alt å spille for på lørdag.

Slik gikk det da lagene møttes tidligere i årets sesong; 

19.4: LSK Kvinner 3-0 Arna-Bjørnar (19' Godø, 64' Selvmål, 71' Huseby)

26.08: Arna-Bjørnar 0-1 LSK Kvinner (23' Woldvik)

Troen på en god prestasjon 

- Etter en kort pause skal det bli godt med kamp i Toppserien igjen. Vi fikk en solid gjennomkjøring mot J19-landslaget forrige helg, hvor hele troppen fikk gode kampminutter i beina. I tillegg fikk vi et gledelig gjensyn med blant annet Mia som var tilbake på banen igjen, noe som er gode nyheter i innspurten av sesongen, sier André Bergdølmo, før han fortsetter;

- Vi har møtt Arna-Bjørnar to ganger tidligere i år, så vi vet godt hva som venter oss. Forskjellen denne gangen er at vi mest sannsynlig møter et mer desperat lag som ikke gir oss noen lett kamp. Vi er uansett klare til å levere en god prestasjon på lørdag, som jeg både tror og håper gir oss tre poeng.

Kampen ser du på TV 2 Play

VI – OSS – SAMMEN