FISKERSTRAND REDDET TRE POENG MOT AVALDSNES

– Det var mye trykk fra begge sider, mye duellspill, sa Isabel Bachor etter kampen.

Emilie Nautnes snappet opp en feilpasning fra Maria Min Sørenes, kula slapp hun videre til Synne Skinnes Hansen. Hansen inn til Elise Thorsnes i ubalanse som snublet ballen inn til 1-0 i det tiende spilleminutt. Like etter fikk Giovanna de Oliveira slått inn fra høyre, rett inn på pannebrasken til Maria da Silva som raget høyest og satt inn 1-1 i det 15. minutt.

Oliveira fintet seg fint igjennom LSK Kvinner-forsvaret og var alene med Fiskerstrand, som redder ballen mesterlig. Tross det faktum at Fiskerstrand var sjanseløs på 1-1-målet, ble hun banens beste.

Vi har tidligere sett Sessy Åsland og Moe Wold ha et cornertrekk-ess i ermet. Det fikk vi også se i dag. For i det 67. minutt var det esset som nok en gang lå øverst i kortstokken. Sessy Åsland la ballen 45 grader ut til Moe Wold som står umarkert utenfor 16-meteren. Hun snek seg inn i boksen og smalt ballen konstant i krysset.

Med Røa-seier over Vålerenga kunne seriegullet ble sikret i dag, men de klarte bare uavgjort. Elise Thorsnes sier det var like greit, for hun var ikke klar for noen gullfest i kveld.

– Vi har ikke forberedt oss på noen gullfest i dag. Vil helst avgjøre det når vi har kontroll på sånne ting, så champagnen står klar i garderoben, smilte Elise Thorsnes til TV2 etter kampen.