Fiona Worts ferdig i LSK Kvinner

Foto: Andreas K. Berge/Kvinneidrett.no

Sist oppdatert: 31. okt 2022 Skrevet av: jonas

 

Den engelske angrepsspilleren er ferdig i LSK Kvinner. Spissen returnerer til Australia og Adelaide United, klubben Fiona kom fra da hu signerte for LSK Kvinner i mars i år. 

26-åringen er åpen om at tiden i LSK Kvinner dessverre ikke ble helt som hu hadde håpet på:

-Det har definitivt vært en utfordring. Naturligvis forventet jeg ikke å miste såpass mange måneder av sesongen grunnet ettervirkningene av covid, spesielt ettersom jeg rett i forkant hadde fått et bra momentum på banen, men slik er det noen ganger. Jeg er uansett veldig glad for å ha hatt muligheten til å dele treningshverdagen med så mange talentfulle og nydelige mennesker, sier Fiona.

-Mitt beste minne på banen er da jeg fikk min første start i Toppserien da vi spilte mot Stabæk, som endte med både mål og målgivende, samt tre poeng. Utenfor banen har det vært veldig fint å ha muligheten til å utforske Oslo med venner og familie, sier Fiona.

Under sin tid i gult og svart ble det totalt 14 kamper kamper og 7 scoringer for Fiona. Nå vender måltyven tilbake til Australia og Adelaide United, klubben Fiona bøttet inn mål for før hu signerte for oss:

-Nå returnerer jeg til Australia rett før sesongstart for å ha en ny sesong med Adelaide United i A-League. Vi har store ambisjoner for sesongen, som jeg tror blir veldig spennende. Veien videre etter dette vet jeg ikke enda, sier Fiona.

Vi ønsker Fiona masse lykke til videre og takker for hennes tid i LSK Kvinner!