Er du vår nye daglige leder?

Etter to fine år hos oss, søker vår daglige leder nye utfordringer og vi leter derfor etter hans etterfølger. Foto: Bildbyrån.

Bli en nøkkelperson i et spennende kapittel for kvinnefotballen, som daglig leder hos LSK Kvinner FK. Kvinnefotballen er i rivende utvikling, og vi søker nå en dynamisk, strategisk leder som vil spille en avgjørende rolle i denne utrolige reisen.

Vi ser etter en dedikert kommersiell leder som har en sterk vilje til å bygge tillit, entusiasme og idrettsglede. Av personlige egenskaper ønsker vi at du er positiv, strukturert, serviceinnstilt og har en genuin interesse for å legge til rette for toppidrettsutøvere. I tillegg til erfaring innen salg og ledelse, enten i næringslivet, kultursektoren eller organisasjoner, bør du også være en kreativ tenker, da vår bransje gir oss stadig nye utfordringer.

Dine viktigste oppgaver inkluderer:

  • Økonomi og budsjettansvar
  • Administrativ oppfølging av ansatte og spillerkontrakter (i samarbeid med sportssjef)
  • Støtte til lagleder for A-laget med utstyr og gjennomføring av kamper
  • Aktiv deltakelse i utviklingen og salget av vårt produkt, inkludert oppfølging av markedsansvarlig for sponsorer og samarbeidspartnere samt oppfyllelse av inngåtte forpliktelser.
  • Koordinering av arrangementer med arrangementskomiteen og markedsansvarlig
  • Ansvar for rapportering til klubbens styre og interesseorganisasjoner innen idretten
  • Stillingen rapporterer direkte til klubbens styre

Vi kan tilby fleksibilitet med hensyn til arbeidstid og -sted, men du må også være tilstede på kontoret og i forbindelse med arrangementer og kamper. Vi er et lite og prestasjonsorientert miljø som har opplevd mange oppturer de siste årene. Og vi er fast bestemt på å gjenvinne posisjonen som Norges beste fotballag.

Vi ønsker å fylle denne stillingen snarest, og hvis du er klar for denne utfordringen, send søknad og CV til post@lsk-kvinner.no og bli med på vår spennende reise.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Styreleder Rune Øien - 922 92 927 - rune@lsk-kvinner.no

Nestleder Lotte Lundby Kristiansen - 924 14 701 - lotte@lsk-kvinner.no

Styremedlem May Gulbrandsen - 924 66 555 - may@lsk-kvinner.no