Endelig seriestart for Birdsa

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no

Sist oppdatert: 26. mai 2021 Skrevet av: jonas

 

På grunn av en positiv koronatest i troppen ble ikke vår åpningskamp mot Lyn spilt forrige helg. Denne har nå blitt flyttet til onsdag 2. Juni 19:00.

Denne helgen derimot, skal endelig Birdsa få sparke i gang sesongen 2021. Etter en lang og veldig spesiell oppkjøring skal Toppserien 2021 starte for LSK Kvinner også. Det er Arna-Bjørnar som kommer på besøk når vi serieåpner i LSK-Hallen lørdag 29. mai klokken 16:00.

Les mer: Meld deg inn i Målklubben 2021 her! 

Arna-Bjørnar gikk på et 1-4 tap mot Klepp i deres første kamp for sesongen, så det er en revansjesugen gjeng som venter Birdsa til helgen. I Toppserien 2020 vant vi vår hjemmekamp mot Arna-Bjørnar, men tapte i det motsatte oppgjøret.

Hovedtrener Knut Slatleim sier følgende før lørdagens kamp:

-Vi gleder oss til å komme igang. Etter Lyn-kampen ble avlyst måtte vi bare snu fokuset videre til Arna-Bjørnar. Denne uken har i stor grad handlet om hvordan vi skal angripe den første uken med tre kamper, og hvordan vi skal fremstå. Det har vært en spillsugen gjeng på trening denne uken, og det ser bedre og bedre ut på skadefronten.

Det er dessverre ikke lov med publikum på kampen grunnet lokale restriksjoner. Se kampen fra sofaen via direktesport.no.

Vi-Oss-Sammen!