Emma Peuhkurinen (24) har signert for LSK Kvinner

Vi ønsker velkommen til vår nye midtbanespiller. Foto: Emil Saglien Ruud, Megapiksel.

Den finske landslagsspilleren signeres fra svenske KIF Örebro på en kontrakt som strekker seg ut 2025. 

- Det føles fantastisk å signere for LSK Kvinner. Da André og Jan Henrik tok kontakt med meg, fikk jeg et veldig godt inntrykk av klubben. LSK Kvinner er en profesjonell klubb som spiller min type fotball, så jeg er veldig glad for å komme hit, sier Emma.

24-åringen har spilt hele sin karriere i Finland, før hun tok turen til Damallsvenskan i 2023. I dag hadde hun sin første trening med LSK Kvinner. 

- Det var veldig fint å få gjennomført første økt med laget i dag. Det var en veldig god stemning i gruppa og alle var veldig hyggelige mot meg. Det er godt å komme i gang, forteller Emma.

Sportssjef Jan Henrik Øydne er veldig fornøyd med å lande signaturen til den finske midtbanespilleren.

- Vi er veldig glade for å signe Emma. Hun har vært veldig god for svenske Örebro, som vi kjenner godt til. I Emma henter vi en finsk landslagsspiller som er en god playmaker og som er god med ballen i beina, i tillegg til at hun har et godt blikk for spillet. Hun spiller på landslaget sammen med Oona, så de har en flink fra før av. Emma kommer inn med mye god erfaring og hun kommer til å bli et godt tilskudd i vår spillergruppe, sier Jan Henrik.

Velkommen til oss, Emma!

VI - OSS - SAMMEN