Emilie Woldvik har forlenget sin kontrakt med LSK Kvinner!

Sist oppdatert: 24. jun 2022 Skrevet av: jonas

 

Det er med stor glede at vi kan annonsere nyheten om at vår kjære kaptein Emilie Woldvik har forlenget sin kontrakt med klubben. Avtalen strekker seg ut 2023-sesongen.

Backen som debuterte for LSK Kvinner i 2017 er fornøyd med retningen klubben er på vei i:

-Jeg har troa på det vi holder på med i klubben. Hverdagen har blitt mye mer profesjonalisert, noe som gir meg muligheten til å utvikle meg enda mer som fotballspiller. Jeg har troen på at jeg kan ta ytterligere steg i klubben, sier Emilie.

Nå venter en kort sommerferie før innspurten av sesongen skal spilles:

-Det blir spennende, så får vi ta hver kamp som kommer. Tre poeng i hver kamp er veldig viktig, men det er også viktig at vi hever prestasjonene våre først og fremst, sier Emilie.

Emilie Woldvik har notert seg for 92 Toppseriekamper så langt i sin karriere i gult og svart. Under sin tid hos oss har hun vunnet tre seriemesterskap og to cupgull. Det sportslige teamet er meget fornøyde med å ha med Emilie videre:

-Det er en sann glede at vår egen Wollis har signert ut sesongen 2023. Dette er et sterkt signal fra en dedikert person som har gått gradene i klubben, og som i tillegg er lokal. Emilie er en hardtarbeidende spiller som alltid har satt klubben foran seg selv. Hun viser med denne signeringen at LSK Kvinner er et sted å være for å utvikle seg videre som spiller. Emilie er selve symbolet på vår identitet «VI-OSS-SAMMEN», og dette er vi utrolig takknemlige for at hun ønsker å videreføre, sier Ranveig.

Vi gleder oss til fortsettelsen, Emilie!

VI – OSS – SAMMEN