EMILIE WOLDVIK HAR FORLENGET SIN KONTRAKT MED LSK KVINNER!

 

Det er med stor glede at vi kan annonsere nyheten om at vår kjære kaptein Emilie Woldvik har forlenget sin kontrakt med klubben. Avtalen strekker seg ut 2023-sesongen.

Backen som debuterte for LSK Kvinner i 2017 er fornøyd med retningen klubben er på vei i:

-Jeg har troa på det vi holder på med i klubben. Hverdagen har blitt mye mer profesjonalisert, noe som gir meg muligheten til å utvikle meg enda mer som fotballspiller. Jeg har troen på at jeg kan ta ytterligere steg i klubben, sier Emilie.

Nå venter en kort sommerferie før innspurten av sesongen skal spilles:

-Det blir spennende, så får vi ta hver kamp som kommer. Tre poeng i hver kamp er veldig viktig, men det er også viktig at vi hever prestasjonene våre først og fremst, sier Emilie.

Emilie Woldvik har notert seg for 92 Toppseriekamper så langt i sin karriere i gult og svart. Under sin tid hos oss har hun vunnet tre seriemesterskap og to cupgull. Det sportslige teamet er meget fornøyde med å ha med Emilie videre:

-Det er en sann glede at vår egen Wollis har signert ut sesongen 2023. Dette er et sterkt signal fra en dedikert person som har gått gradene i klubben, og som i tillegg er lokal. Emilie er en hardtarbeidende spiller som alltid har satt klubben foran seg selv. Hun viser med denne signeringen at LSK Kvinner er et sted å være for å utvikle seg videre som spiller. Emilie er selve symbolet på vår identitet «VI-OSS-SAMMEN», og dette er vi utrolig takknemlige for at hun ønsker å videreføre, sier Ranveig.

Vi gleder oss til fortsettelsen, Emilie!

VI – OSS – SAMMEN