Emilie Haavi månedens spiller for august!

Sist oppdatert: 01. sep 2020 Skrevet av: Audun Reinsberg

 

Skrevet av Espen Morfjord


Nytt for 2020 sesongen er at NTB og OBOS går sammen og setter spillerbørs for hver runde og setter opp Rundens lag. I tillegg har de også kåring av månedens spiller. For august er vår egen Emilie Haavi kåret til månedens spiller!
Hun har vært på rundens lag 4 ganger. Hun har 2 scoringer og 3 målgivende og har høyest gjennomsnittkarakter med 6,83 av 10!

Jeg tok en liten prat med Emilie.

Gratulerer! Du er i samarbeid med NTB og OBOS kåret til månedens spiller for august!
Hva tenker du om det?

Tusen takk. Det var overraskende, men også veldig moro!

Det er nytt for årets sesong at NTB og OBOS sammen lager spillerbørs og setter rundens lag. Er det noe dere spillere leser eller noe dere prøver å unngå?

Det er nok veldig individuelt. Jeg selv prøver  å ikke tenke så mye på det, men jeg tror det bare er positivt for Toppserien. Litt mer blest rundt Toppserien, og en mulighet til å bli bedre kjent med andre lag og spillere.

Det har blitt en jevnere og tøffere sesong i år til nå. Flere rutinerte spillere med mange landskamper har dratt og flere nye fjes har kommet inn. Hvordan synes du sesongen har vært til nå?

Det har vært veldig opp og ned. En langt tøffere sesong, men det var også forventet. Det er flere lag som kjemper i toppen, og 5 lag som er med og kjemper om gullet. Man føler man virkelig må kjempe for poengene, og det er attraktivt for Toppserien som produkt at det er så jevnt!

Hadde en tøff periode med 2 tap på rad. Hvordan var det å spille kampen mot Kolbotn? En kamp vi må vinne for å henge med i toppen. En kamp vi vinner uten å imponere.

Var en kamp vi trengte 3 poeng for å ikke bli hektet av. Når Kolbotn utlignet, så snek det seg inn en tanke om «skal det ikke gå i dag heller?», men desto bedre å  få de 2 målene mot slutten. Var viktig å ta 3 poeng i den kampen, og samtidig få å en god følelse inn mot kampen mot Sandviken helgen etter.

Rosenborg hjemme til helgen. En kamp vi gleder oss til og jeg regner med dere gleder dere til. Men det blir en tøff kamp?

Ja vi gleder oss til å møte Rosenborg. Et lag som har overrasket mange positivt. Flere hadde nok forventet at de skulle gå på noen smeller etter en god start, men de har gjort det bra og er fortsatt med i gullkampen. Vi må absolutt opp på vårt beste for å ta poeng i den kampen!

 

LSK Kvinner er stolt av lagets kaptein, gratulerer som MÅNEDENS SPILLER Emilie!!