Elektriker’n Kjell Sæterøy er ny samarbeidspartner

Sist oppdatert: 20. mar 2021 Skrevet av: jonas

 

Det er en glede å kunne introdusere det lokale elektrikerfirmaet som holder til på Kjeller som ny samarbeidspartner med LSK Kvinner.

-Jeg har fulgt LSK Kvinner de siste årene og blitt mektig imponert av det dere har fått til med begrensede ressurser. Dere er meget gode ambassadører for Lillestrøm, og også for Norge i europeisk sammenheng. Jeg ønsker at vi bidrar til at dere kan fortsette å være en markant profil i Norsk fotball, som en aktiv premissgiver for å utvikle damefotballen videre, sier daglig leder Kjell Sæterøy.

-LSK Kvinner et lag i nærmiljøet som gjør det bra år etter år. Jeg tolker dette som at LSK Kvinner er en bedrift og et miljø med filosofi og tenkemåte som må være meget kreativ. For vår egen del håper jeg at vi ved å støtte LSK-Kvinner, øker vår synlighet i nærmiljøet og i vårt «hjemmemarked» som er Lillestrøm og nabokommunene.

-Det er spennende at «nye» lokale bedrifter ser verdien av å gå inn i et samarbeid med LSK Kvinner. Støtten fra de lokale bedriftene har stor betydning for at vi som klubb kan prestere så godt som mulig sportslig, sier markeds- og medieansvarlig Jonas Jensen.

Elektriker’n Kjell Sæterøy utfører et bredt spekter av elektrikertjenester. Med en god miks av erfaring, rutine og ungdommelig kreativitet er arbeidsstokken i Elektrikern Kjell Sæterøy godt tilpasset de arbeidsoppgaver og utfordringer kundene gir dem. Les mer om deres tjenester her!