ECIT og LSK Kvinner inviterer til fotballfest mot Brann 5. oktober!

Brann kommer på besøk til LSK-hallen lørdag 5. oktober kl. 14:00, og i den anledning inviterer vi til fotballfest sammen med ECIT!

Klarer vi å fylle hallen? Dette er årets kronekamp og vi håper å se så mange som mulig på kamp i LSK-hallen. Vi har derfor fått med samarbeidspartnere til å dekke inngangen til lokale lag, samt justert ned billettprisen til 50 kroner - uansett om du er voksen, medlem eller bortesupporter!

Ønsker du å ta med deg laget ditt på kamp? Send en mail til jonas@lsk-kvinner.no

Link til ordinært billettsalg finner du her!

Kronekampen 2024

Våre lojale samarbeidspartnere bidrar med en gitt sum per tilskuer som kommer – desto flere som kommer på kamp, desto mer penger i kassa til klubben.

Ønsker din bedrift å bidra med en sum per tilskuer? Send en mail til jonas@lsk-kvinner.no

Jentefotballdag med Coop

Vi lanserer en helt ny aktivitet for jenter i alle aldre i samarbeid med Coop! Lørdag 5. oktober kl. 12-13:30 inviterer vi sammen med Coop til jentefotballdag på banen utenfor LSK-hallen. Her blir det lavterskel aktivitet, lek og moro, før alle får komme inn gratis til kampen mot Brann. Det er gratis å være med – les mer her!

Etter kamp vil alle få muligheten til å møte våre spillere for autografer og selfies. Vi gleder oss til å møte dere i hallen!

ECIT_logo-primary_positiveRGB_2021.png

 

Annonse fra Toppserien: