DERBYSØNDAG

Søndag 5.mai kl 1700 er det klart for toppoppgjør mellom LSK Kvinner og Vålerenga på Intility Arena.

Photo: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 03. mai 2019 Skrevet av: Ana

 

Skrevet av: Torunn Swane Østli 

Søndag 5.mai kl 1700 er det klart for toppoppgjør mellom LSK Kvinner og Vålerenga på Intility Arena. Kan magien fra fjoråret gjenskapes? Seier 5-0 i serieåpningen og mål fra midtbanen!

LSK Kvinner har hatt en god seriestart og ligger på toppen av tabellen med 17 poeng på 7 kamper. Rett bak ligger Vålerenga med 16 poeng på 6 kamper. Det tett og jevnt – og det er spenning!

Lagene møttes tre ganger i 2018 – to i serien og en gang i cupen. Dette endte med tre av tre mulige seiere til de gule og svarte.

Bydelslaget har starten sesongen godt og har vist at de kan hamle opp med toppen i norsk damefotball. Spillestilen deres har satt seg og samspillet er på et helt annet nivå enn vi så i fjor. De blir derfor helt klart å regne med i årets toppserie.

LSK Kvinner ser ut til å ha kommet på vinnersporet igjen. Kampen mot Stabæk i midtuka viste vi til tider herlig fotball og det løsnet i det offensive. Hurtig pasningsspill og godt innstilte skuddføtter.

Alt ligger til rette for en rysare! To gode lag – både defensivt og offensivt – skal lage søndagsunderholdning av ypperste klasse.

Du har derfor en ting å gjøre – kjøp billett til kampen og syng deg hes for jentene våre! 3 poeng skal bli med bussen hjem til Lillestrøm! Forza Birdsa!

Billetter får du kjøpt her:
https://www.ticketmaster.no/event/599883?CL_ORIGIN=ORIGIN2