Dalen, Authen, Listerud, Egenes og Luthcke tatt ut til landslaget

Mille Dalen, Mia Authen, Thale Listerud og Nora Egenes er tatt ut på J19-landslaget som på denne samlingen kun består av jenter født i 2002. Mens Casandra Luthcke er tatt ut på J17.

Sist oppdatert: 24. jul 2020 Skrevet av: Emil Saglien Ruud

 

Mille Dalen er opprinnelig Skedsmo-jente, vært en del av vår rekruttstall siden 2018 og har hospitert fast med vårt A-lag det siste året. Var med på vår CL-kvalik høsten 2019.

Mia Authen er opprinnelig fra Trøgstad/Båstad, kom til rekruttstallen i 2017 og har også hospitert mye med vårt A-lag. Kom nylig inn som innbytter i vår cupfinaleseier mot Vålerenga.

Thale Listerud er opprinnelig fra Ull/Kisa, kom til rekruttstallen i 2017 og vært en fast hospitant på A-laget. Var med på vår CL-kvalik høsten 2019.

Nora Marie Egenes – som i desember skrev sin første proffkontrakt med LSK Kvinner – startet karrieren i Skedsmo Fotballklubb. Der spilte hun ut 2017 før hun meldte overgang til LSK Kvinner sin rekrutt-stall. 17-åringen startet hospitering med A-laget høsten 2018 og debuterte i treningskamp mot Fortuna Hjørring vinteren 2019.

Casandra Luthcke tatt ut på hennes første landslagssamling med J17-landslaget og kom nylig til oss fra Gjelleråsen IF som har vært en viktig del av hennes utvikling som nå fører til et landslagsuttak.

Gratulerer!