CUPFINALE NEXT!

Skrevet av: Espen Lindøe

Trondheims-ørn – LSK Kvinner, to meritterte klubber møttes til semifinale i cupen på Koteng Arena.

I nydelig trøndersk høstvær startet kampen avventende fra begge lag, men LSK fikk etterhvert et overtak i ballinnehav. 1. omgang var preget av tøffe dueller, og to lag som ikke fikk til altfor mye offensivt.
Den befriende 1-0 scoringen kom uansett helt på tampen av omgangen da Moe Wold fant Skinnes Hansen med en smart gjennombruddsball, Skinnes Hansen slo ut 45 til Thorsnes som banket ballen kontant i lengste hjørne.

Andre omgang startet der den andre sluttet, med stort ballinnehav til LSK, uten å skape de helt store sjansene. LSK var nære å sette spikeren i kista ved et par anledninger, særlig da Thorsnes fikk tuppen på ballen etter mye klabb og babb i feltet, ballen gikk dessverre i tverrligger og ut. Det måtte en Rogalending til for å punktere kampen, Therese Sessy Åsland, som kom inn i det 73. spilleminutt, fikk etter en klassisk håndballopprulling muligheten alene med keeper og var sikker som banken da hun satte ballen i mål. Stor cred til Ørn for den jobben de legger ned. Koteng Arena er vanskelig arena å vinne på. Desto større prestasjon av oss.

Nå er det bare å møte opp i Telenor Arena 23.november!