Cupen er over for denne gang

Dagens kamp i NM mot AaFK Fortuna endte dessverre i et 2-1-tap. Foto: Kristian Moe.

Aafk Fortuna åpnet friskt, men vi skapte likevel kampens første store sjanse. Emma Reshane kommer seg til en avslutning fra kloss hold, før hun setter sin egen retur til side for mål.

I påfølgende angrep tar hjemmelaget ledelsen i kampen. Etter litt sløvt forsvarsspill scorer de med et kremmerhus. 1-0.

Selv om vi har mest ball, fortsetter hjemmelaget å være gode, og rett før pause øker de til 2-0. Nok en gang er vi sløve bakover og hjemmelaget kontrer inn dagens 2. scoring.

AaFK Fortuna leder fortjent til pause.

Rett etter pause er vi nære ved å få en redusering, men Miljana Ivanovic setter ballen utenfor. Kun minutter senere smeller hun ballen i stanga og er millimetre unna en drømmescoring.

Vi fortsetter å produsere flere store muligheter, men hjemmelagets målvakt redder alt som kommer.

Vi leverer en nok så brukbar sluttspurt, men reduseringen kommer ikke før 89 spilte minutter ved Katrine Winnem Jørgensen på en dødball, så vi rekker aldri å score en til.

Tross en mye bedre 2. omgang klarer vi ikke å snu kampen og vi er med det ute av cupen for denne gang