Cecilie Fiskerstrand er solgt

Fiorentina og LSK Kvinner er enige om en overgang for sisteskansen.

Foto: Marius Simensen/Bildbyrån.

Cecilie har spilt sin foreløpig siste kamp for LSK Kvinner. Nå går ferden videre til Italia og Fiorentina. Hun takker for tiden i klubben.

- Jeg er utrolig takknemlig for en fantastisk tid i LSK Kvinner. Dette er en klubb jeg er stolt av å ha fått være en del av! Det er vemodig å forlate en helt fantastisk spillergruppe og støtteapparat som jeg har blitt veldig glad i, og som jeg har hatt utrolig mange gode opplevelser med, sier Cecilie.

- Jeg ønsker å takke spillere, trenere og klubben for mange fine år. Jeg kommer alltid til å heie på Birdsa, sier Cecilie.

Etter 148 offisielle kamper over to perioder i klubben venter nye utfordringer for Cecilie. 28-åringen kom til klubben i 2016, og her ble hun frem til 2020, før hun signerte for Brighton. Et halvt år senere var Cecilie tilbake i LSK Kvinner, og her har hun vært siden. 

BB191123VG024.jpg
Fra NM-gullet mot Vålerenga i 2019. Foto: Vegard Grøtt / Bildbyrån.

Cecilie har vært en bærebjelke i suksessen LSK Kvinner har oppnådd de siste årene. Når ønske om et nytt utenlandsopphold dukket opp, ønsket klubben å få til dette for Cecilie sier sportssjef Jan Henrik Øydne.

- Cecilie har hatt et ønske om et siste utenlandsopphold. Hun har tenkt på dette over en lengre tid, og når Fiorentina var interessert har vi hjulpet Cecilie så godt vi kan med å gi henne denne muligheten. Vi ønsker Cecilie masse lykke til videre og takker for hennes gode bidrag under tiden sin hos oss, sier Jan Henrik.

Takk for solid innsats under din tid i klubben, Cecilie! Masse lykke til videre og på gjensyn.

Annonse fra Toppserien: