Casandra Lüthcke er klar for Brøndby IF

Foto: Andreas Kristoffer Berge/Kvinneidrett.no.

Sist oppdatert: 01. jul 2022 Skrevet av: jonas

 

Casandra (19) har signert for den danske klubben Brøndby IF. Midtstopperen slutter seg til danskene fra og med 1. august. 

-Det er utrolig stort og spennende å dra til utlandet for å spille fotball for en så bra klubb. Jeg gleder meg veldig mye til å bli en del av troppen til Brøndby, sier Casandra.

Den tidligere Gjelleråsen-spilleren som debuterte for LSK Kvinner i 2020, har spilt 20 kamper i Toppserien for klubben. I tillegg har Casandra fem kamper i NM, samt én kamp i Champions League.

-Jeg har hatt noen fine sesonger i LSK Kvinner. Jeg kom til klubben som veldig ung, og jeg har hatt fine utviklingsår her, sier Casandra.

Vi er glade for at en lokal og ung spiller nå får muligheten til å oppfylle sin drøm om å være proff i utlandet. Sportssjef Ranveig Karlsen vet hvor ambisiøs Casandra er:

-Casandra har ambisjoner som fotballspiller, så når muligheten for proffliv i utlandet dukket opp grep hun den. Vi ønsker Casandra masse lykke til i Brøndby og vi gleder oss til å følge utviklingen videre. Vi håper hu tar ytterligere steg, slik at hu kan nå sine mål om flere landskamper enn sin far, sier Ranveig.

Vi er stolte over å ha videreutviklet en ung og lokal spiller. Klubben er glade på Casandras vegne og vi gleder oss til å følge karrieren videre. Masse lykke til Casandra, og på gjensyn!