Bli med på LSK Kvinners derby-maraton

Fredag den 15. mai skulle LSK Kvinner møtt erkerival Vålerenga. Det har koronaviruset satt en stopper for. Vi erstatter kampen med en virtuell kamp som vi kaller derby-maraton.

LSK Kvinner inviterer til derby-maraton fredag den 15. mai! Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / Bildbyrån

Sist oppdatert: 11. mai 2020 Skrevet av: Emil Saglien Ruud

 

Maratonet skal ledes av Fredrik Østbye, han får besøk av en rekke gjester i studio, blant annet Hege Riise. Flere blir annonsert i løpet av uken. Sendingen starter 19:45 med en oppvarming der Fredrik og Hege snakker litt om hvordan det er å være med på disse kampene. Klokken 20:00 starter første omgang. I løpet av den omgangen tar vi dere igjennom tre kamper, før det blir en liten virtuell pause. Andre omgang vil også inneholde tre kamper.

PROGRAMLEDER: Fredrik Østbye er ekstremt glad i LSK Kvinner – og står faktisk bak cupfinale-sangen fra 2018! Foto: Lisbeth Lund Andersen

 

Sendingen vil være åpen for alle, men LSK Kvinner – som mange andre klubber – er i en trang økonomisk situasjon, og trenger all den støtte vi kan få. Inne på Vipps-appen har vi videreutviklet vår kampkiosk. Her kan du nå både kjøpe billetter og virtuelle varer i kiosken. Vi kan tilby billetter i «The Double», «Platina», «VIP», «Gull», «Sølv» og «Bronsje». Samtidig er det mulig å kjøpe is, brus, pølse, burger – du kan til og med nyte sendingen med en øl! Vipps-nummer: 25485.

Vi sees på vår Facebook-sending førstkommende fredag klokka 19:45 – gjør vi ikke?