Bikket 2000 solgte sofabilletter før midnatt

Like før midnatt rundet vi 2000 solgte sofabilletter til kampen mot Sandviken. Vi kom seirende ut av både kampen og billettsalget.

UTSOLGT I HALLEN OG I SOFAEN: Etter en sen seiersscoring av Sophie Roman Haug ble det full jubel i LSK-Hallen og hjemme i sofaen. 2000 solgte sofabilletter! Foto: Mathias Dulsrud

Sist oppdatert: 13. jul 2020 Skrevet av: Emil Saglien Ruud

 

Da vi startet kampanjen tirsdag kveld, hadde vi ikke sett for oss et så stort engasjement. På fem dager ble det solgt i overkant av 2000 billetter til sofakampen mot Sandviken. I utgangspunktet visste vi ikke hvor langt vi kunne strekke oss, da vi ikke hadde noe å gå etter. I første omgang ville vi sagt oss fornøyd med 500 solgte billetter, men etter to dager hadde vi allerede solgt 880 billetter. Da bestemte vi oss for at målet måtte være å slå publikumsrekorden fra seriefinalen mot Stabæk i 2014, på 1643 som det var i hallen den dagen. Etter pushing fra fans og bedriftsmarkedet endte vi opp med å selge 2001 billetter. Det resulterer faktisk i en inntekt på 100 050,- til LSK Kvinner. Klubbens daglige leder, Emma Helena Sørensen, retter en stor takk til alle som har bidratt i denne kampanjen.

– Over 2000 betalende er et fantastisk resultat for oss. Vi hadde ikke i nærheten sett for oss dette på forkant. Attpåtil endte dagen med en seier. Vi kan ikke annet enn å bøye oss i støvet, og rekke en stor takk til alle bidragsytere.